Aboe is stressgevoelig

Ik heb in een eigen huisje gewoond, maar er was niet echt een klik tussen mij en mijn baasje. Daarom werd besloten mij naar Stichting Zwerfdier te brengen. De mensen van VKA hebben geholpen om mij in het reismandje te zetten, want ik was boos en werkte niet mee.

Toen ik bij Zwerfdier kwam was ik nog steeds erg gestrest. In de tijd daarna werd ik rustiger. De mensen vinden mij erg lief en ik ben goed aaibaar.

Omdat ik niet zindelijk ben en stressgevoelig mag ik bij Stichting Zwerfdier blijven wonen. In het grote adoptieverblijf, waar lekker veel ruimte is. De verzorgers hebben beloofd dat ik hier verwend ga worden.

Adopteer mij

Aboe

02-05-2011
20-04-2022
In adoptieplan
08-06-2022
Plaatsbaar
Aboe

Appie     >

Aboe adopteren

Wilt u Aboe adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.