Anda gaat gewoon haar eigen gang

Lang geleden werd ik met een vangkooi in Heerhugowaard gevangen. Ik geef toe dat ik nogal verwilderd was. Maar met het verstrijken van de jaren heb ik het steeds meer naar mijn zin. Als ik maar lekker in de tuin kan lopen of in een hangmatje kan liggen.
Mensen vind ik nog altijd eng, al ben ik wel nieuwsgieriger aan het worden. Ik ga regelmatig even kijken als de vrijwilligers aan het werk zijn. Met de andere poezen heb ik nooit problemen. Ik ga gewoon mijn eigen gang.

Anda

01-01-1999
30-06-2003
In adoptieplan
13-10-2003
Plaatsbaar
Anda
Appie     >

Anda adopteren

Wilt u Anda adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.