Andrea is heel erg bang

Ik ben een Leids meisje. Ik woonde samen met wel twintig andere katten in een huis in Leiden. Ik weet eigenlijk niet of ik daar een ongeluk heb gehad en dat mijn staart daarom moest worden geamputeerd of dat ik zonder staart ben geboren. Toen mijn baasje overleed, ben ik naar het asiel gebracht. Maar in Leiden was de opvang overvol en daarom hebben de verzorgers gevraagd of er bij Zwerfdier een plaatsje voor mij was. En ik mocht komen, dus nu woon ik in Alkmaar.

Door al die veranderingen ben ik erg van slag en heel bang. Daarom mag ik nu in het adoptieverblijf wonen. Hier kan ik tot rust komen en ik heb gehoord dat er heel veel verstopplekjes zijn. Maar eens kijken of ik het hier leuk ga vinden.

Update: inmiddels ben ik plaatsbaar geworden. Mijn wensen over een eigen huisje zijn te lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.
Adopteer mij

Andrea

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2017
Opname
18-08-2020
In adoptieplan
01-12-2020
Plaatsbaar
Ja
Andrea

Andrea
Appie     >

Andrea adopteren

Wilt u Andrea adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Andrea in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82