Mooie Bailey met haar onvoorspelbare gedrag

Ik ben heilige birmaan Bailey en al zeg ik het zelf: wat ben ik mooi hè. Met mijn stralende blauwe ogen en mijn prachtige vacht. Maar let op, mijn gedrag is wat onvoorspelbaar. Ik kan heel lief zijn en genieten van aaitjes, maar ik kan ook onverwachts uithalen.

Ik heb een tijd in een eigen huisje gewoond. Maar omdat mijn baasje veel moest werken en ik dan alleen thuis was en daardoor terughoudend en eenkennig werd, heeft zij besloten mij naar Zwerfdier te brengen.

Voorlopig blijf ik in het adoptieverblijf wonen. Ze willen hier proberen mij iets socialer te maken. Maar als ik op termijn naar een eigen huisje mag, geef ik de voorkeur aan een huis met een balkon waar geen kinderen en andere dieren zijn.

Bailey

Geslacht
Poes
Geboren
02-06-2013
Opname
13-04-2019
In adoptieplan
09-07-2019
Plaatsbaar
Ja
Bailey
<     Appie
Benjamin     >

Bailey adopteren

Wilt u Bailey adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Bailey in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82