Bikkel is graag buiten en geniet van de ruimte in het adoptieverblijf

Ik ben Bikkel, geboren in de lente van 2010 of daaromtrent. Ik zwierf in Heerhugowaard en kreeg regelmatig eten van lieve mensen. Nadat ik een tijdje niet meer bij deze mensen was geweest kwam ik terug met een ernstig oogprobleem. Mijn verzorgers hebben mij naar de dierenarts gebracht. Daar is mijn gewonde oogje verwijderd en ik ben meteen gecastreerd. Daarna verhuisde ik naar Stichting Zwerfdier. Ik ben graag buiten. Andere katten vind ik niet zo leuk. Mijn verzorgers vinden mij lief; ze kunnen mij aaien en optillen. Ik heb al gauw genoeg van geaai en gefrunnik en geef dat goed aan. Als je toch over mijn grenzen gaat kun je een mep verwachten. Ik heb een maand op een boerderij gewoond, maar omdat ik daar twee kippen en twee cavia’s heb vermoord, ben ik teruggebracht. Ik mag lekker in het adoptieverblijf wonen waar ik veel ruimte heb. Ik kan hier ook heel leuk met balletjes spelen, daar ben ik gek op.

Ik vind het hier heerlijk, maar ben nu toch op zoek naar een eigen huisje. Mijn wensen daarover staan op deze site in de rubriek 'huisje gezocht'.

Adopteer mij

Bikkel

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2010
Opname
08-10-2016
In adoptieplan
08-10-2016
Plaatsbaar
Ja
Bikkel
<     Benjamin
Björn     >

Bikkel adopteren

Wilt u Bikkel adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Bikkel in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82