Björn woont het langste in het adoptieverblijf

Ik ben kater Björn. Ik kom oorspronkelijk uit Heerhugowaard. Daar werd ik met een vangkooi gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Na een tijdje mocht ik fijn in het grote adoptieverblijf gaan wonen. Inmiddels woon ik langer dan alle kamergenootjes in het adoptieverblijf. 

Net als veel medebewoners ben ik zwart-wit, maar je kunt mij herkennen aan mijn opvallende zwarte sikje. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik ben een echte lekkerbek. Dat kun je ook wel een beetje zien aan mijn lijntje. Ik ben dol op kip en rosbief. Dat krijgen we bij sommige gelegenheden zoals Kerst of verjaardagen. Tussen het smikkelen door lig ik vaak op een van de fijne krabpalen of in een kistje. Om in een goede conditie te blijven, maak ik regelmatig een wandeling door onze mooie tuin. Maar meestal ben ik binnen te vinden. Ik ben echt een mazzelpoes dat ik hier mag wonen. Mij krijg je hier nooit meer weg!


Adopteer mij

Björn

Geslacht
Kater
Geboren
01-08-2009
Opname
30-07-2013
In adoptieplan
07-07-2014
Plaatsbaar
Nee
Björn

Björn

Björn
<     Benjamin
Butler     >

Björn adopteren

Wilt u Björn adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.