Blixem geniet van de tuin

Ik liep al twee jaar te dwalen in Alkmaar, maar mensen vonden dat ik er slecht uitzag en daarom ben ik met een valkooi gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Ik was daar zo kwaad over dat ik mij niet liet nakijken. Maar na twee weken is het toch gelukt om mij naar de dierenarts te brengen en daar ben ik toen helemaal nagekeken, gechipt en gecastreerd.

Terug in mijn kamer was ik nog steeds boos en bang. Er viel weinig met mij te beginnen en daarom werd besloten dat ik in het adoptieverblijf mocht gaan wonen. En weet je: ik vind het hier heerlijk. Ik geniet van de grote tuin. Dus nu ben ik niet meer boos en vind ik mensen steeds leuker.

Update: het gaat zo goed met mij dat ik op zoek mag naar een eigen huisje. Bijzonderheden hierover staan in de rubriek 'huisje gezocht'.

Adopteer mij

Blixem

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2014
Opname
29-04-2020
In adoptieplan
27-06-2020
Plaatsbaar
Ja
Blixem
<     Björn
Caesar     >

Blixem adopteren

Wilt u Blixem adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Blixem in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82