Caesar krijgt alle tijd om tot rust te komen

Ik ben een Leidse jongen. Ik woonde samen met wel twintig andere katten in een huis in Leiden. Toen mijn baasje overleed ben ik naar het asiel gebracht. Maar in Leiden was de opvang overvol en daarom hebben de verzorgers gevraagd of er bij Zwerfdier een plaatsje voor mij was. En ik mocht komen, dus toen verhuisde ik naar Alkmaar. Dat was in augustus 2020.

Al na een maand kreeg ik, samen met mijn broertje Giovanni, een eigen huisje. Maar daar woonde nog een andere kat die ons heel erg terroriseerde. Zodra wij beneden in het huis kwamen, joeg hij ons naar boven. Dat was heel intimiderend en wij werden steeds schuwer en heel ongelukkig.

En daarom mochten wij terug naar Zwerfdier. En gelukkig mogen wij in het adoptieverblijf wonen, waar niets hoeft en (bijna) alles mag.

Adopteer mij

Caesar

Geslacht
Kater
Geboren
01-07-2014
Opname
31-08-2021
In adoptieplan
31-08-2021
Plaatsbaar
Ja
Caesar
<     Blixem
Donder     >

Caesar adopteren

Wilt u Caesar adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Caesar in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82