Danosta is op 16-10-2017 naar een eigen huisje verhuisd

Danosta is samen met Foresta op 16 oktober 2017 naar een eigen huisje verhuisd. Dag lieve Danosta. Het ga je goed. Wij hebben heel graag voor je gezorgd. Laat je nog eens iets van je horen?

De geschiedenis van Danosta

Ik ben een zwart gecastreerd katertje. Ik woonde gezellig met Papago en een ander jong zwerfkatje in De Rijp. Daar kwam ik nog wel eens in een huis om wat te snaaien. Toen hebben de mensen mij met een vangkooi gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. De dierenarts denkt dat ik gezond ben. Omdat ik gewend ben aan het buitenleven, mag ik bij Zwerfdier in het adoptieverblijf wonen. Eerst was ik heel erg bang en onzeker. Maar sinds ik in het adoptieverblijf woon, laat ik mij steeds vaker zien. Ik vind de mensen al minder eng, maar ze moeten nog wel een beetje op afstand blijven.

Danosta

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2013
Opname
15-04-2016
In adoptieplan
11-07-2016
Plaatsbaar
Nee
Danosta
<     Björn
Dika     >

Danosta adopteren

Wilt u Danosta adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.