Duko woont voor de tweede keer bij Zwerfdier

Mijn naam is Duko (ik had het sjieker gevonden als mijn naam met de letter c gespeld zou worden, maar ik was te verlegen om dat te vragen). Ik liep al een tijdje rond op de plek waar ik gevangen ben. Eerst hebben de mensen mij als gevonden op de site van Amivedi geplaatst. Maar niemand reageerde en ik wist ook niet meer waar mijn huisje was. Daarom ben ik toen gevangen en naar Zwerfdier gebracht.

Ik was een tijdje van slag en ik bleef verlegen, maar uiteindelijk mocht ik toch naar een eigen huisje. Daar heb ik een paar maanden gewoond. Maar ik bleef bang en verstopte mij overdag. Als iedereen sliep liep ik wel door het huis en ging ik eten.

Mijn baasjes vonden het uiteindelijk beter om mij terug te brengen naar Zwerfdier. Dus daar woon ik nu weer. Maar nu mag ik in het grote adoptieverblijf wonen tot ik een nieuw huisje heb gevonden. Mijn wensen daarover zijn te lezen in de rubriek 'Huisje gezocht'.


Adopteer mij

Duko

Geslacht
Kater
Geboren
01-12-2015
Opname
28-11-2020
In adoptieplan
30-04-2021
Plaatsbaar
Ja
Duko

Duko
<     Donder
Emie     >

Duko adopteren

Wilt u Duko adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Duko in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82