Fides is gewend aan het buitenleven

Ik zal proberen iets over mijzelf te vertellen. Maar eerlijk gezegd weet ik niet meer waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Op een gegeven moment heb ik een fijn plekje gevonden op een soort erf. Ik kreeg daar ook eten en ik sliep regelmatig in het kippenhok dat er stond. Pas later heb ik gehoord dat is geprobeerd om mijn oorspronkelijke baasje te achterhalen. Omdat dit niet is gelukt, heeft VKA (Vermiste Katten Alkmaar) een valkooi geplaatst en zo ben ik gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. 

Inmiddels woon ik hier alweer een tijdje, maar ik kan niet zeggen dat ik het hier leuk vind. Ik spuug dan ook af en toe naar de verzorgers. Maar het is wel lief dat ze hebben besloten mij naar het adoptieverblijf te verhuizen. Ze denken dat ik daar meer op mijn gemak zal zijn omdat er een grote tuin is. Tenslotte heb ik waarschijnlijk altijd buiten geleefd. Nou ja, ik ga proberen er het beste van te maken.
I
Adopteer mij

Fides

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2021
Opname
01-05-2023
In adoptieplan
17-06-2023
Plaatsbaar
Ja
Fides

Fides

Fides
<     Emie
Gizmo     >

Fides adopteren

Wilt u Fides adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Fides in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82