Foetsie heeft waarschijnlijk een neurologisch probleem

De mensen zagen mij lopen in het noorden van Daalmeer. Na drie weken dachten ze dat ik mank liep. Ze vonden het tijd om mij naar Stichting Zwerfdier te laten verhuizen. Daar had ik geen zin in maar de mensen van de dierenambulance hebben mij gevangen. De dierenarts heeft mij nagekeken. Zij zag niets vreemds en korte tijd daarna ben ik dan ook naar een eigen huisje verhuisd. Dat is helaas niet goed afgelopen, want ik ging in huis plassen en moest daarom terug naar Zwerfdier.

Intussen loop ik ook weer mank. En zowel één van mijn voorpoten als een achterpoot staan raar en ik schijn ze niet goed neer te zetten. Omdat er op de foto’s geen vergroeiingen zijn te zien, denkt de dierenarts aan een neurologisch probleem. Al met al redenen genoeg om mij bij Zwerfdier te laten blijven en daarom ben ik in het adoptieplan opgenomen. De mensen vinden mij lief, maar ik ben ook erg verlegen. Wel vind ik het heerlijk om geaaid te worden. En kammen vind ik ook lekker.

Foetsie

Geslacht
Kater
Geboren
07-07-2007
Opname
31-05-2017
In adoptieplan
13-10-2017
Plaatsbaar
Nee
 
<     Donder
Foxy     >

Foetsie adopteren

Wilt u Foetsie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.