Foresta is op 16-10-2017 naar een eigen huisje verhuisd

Foresta is samen met Danosta op 16 oktober 2017 naar een eigen huisje verhuisd. Dag lieve Foresta. Het ga je goed. Wij hebben heel graag voor je gezorgd. Laat je nog eens iets van je horen?

De geschiedenis van Foresta

Ik ben een zwart gesteriliseerd zwerfpoesje. Ik woonde gezellig met Danosta en Papago in De Rijp. Daar kwam ik nog wel eens in een huis om wat te snaaien. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. Ze denken dat ik ben geboren in het voorjaar van 2013. De dierenarts denkt dat ik gezond ben. Eerst was ik heel erg bang en onzeker. Ik verstopte mij onder de handdoek in mijn mandje. Maar sinds ik in het adoptieverblijf woon, gaat het een stuk beter met me. Ik kom steeds vaker uit de bosjes en loop dan lekker in de tuin. Of ik lig te zonnen in een hangmatje. Ik vind de mensen ook minder eng, maar ze moeten nog wel een beetje op afstand blijven.

Foresta

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2013
Opname
17-04-2016
In adoptieplan
14-08-2016
Plaatsbaar
Nee
Foresta
<     Foetsie
Foxy     >

Foresta adopteren

Wilt u Foresta adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.