Fuzzie wordt al minder schuw

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat zij niet meer voor mij kon zorgen. Ik was een bange kat en mijn baasje heeft jaren nodig gehad om wat vertrouwen te winnen.

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik ook erg bang en terughoudend. Inmiddels begin ik wat te wennen. Ik durf al heel stoer op een plankje te zitten. Dan kijk ik om mij heen en ben nieuwsgierig naar wat er gebeurt. Mijn verzorgers moeten mij heel rustig benaderen en dan ga ik eerst blazen. Maar als ze zachtjes gaan praten, begin ik rustig te spinnen. Als ze mij willen aaien, beginnen ze met een verenstokje. Daarna laat ik mij soms aaien met de hand en soms zelfs borstelen. Daar geniet ik dan echt van.

Ik mag in het grote adoptieverblijf wonen en die ruimte met een fijne tuin vind ik heerlijk, maar ik blijf op zoek naar een eigen huisje. Mijn wensen daarover zijn op de site te lezen bij de rubriek ‘huisje gezocht’.

Adopteer mij

Fuzzie

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2007
Opname
22-01-2020
In adoptieplan
31-03-2020
Plaatsbaar
Ja
Fuzzie
<     Foxy
Gizmo     >

Fuzzie adopteren

Wilt u Fuzzie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Fuzzie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82