Harvey is naar een eigen huisje vertrokken

Op 17 november 2017 is Harvey naar een eigen huisje vertrokken. Hij heeft maar kort in het adoptieverblijf gewoond, maar we gaan hem toch missen. Lieve man, geniet van je nieuwe huis en laat nog eens iets van je horen.

Geschiedenis van Harvey

Ik liep in Heerhugowaard te zwerven en ben door de mensen van de dierenambulance naar Zwerfdier gebracht. Ik had vlooien en verschijnselen van niesziekte. Daartegen heeft de dierenarts mij middeltjes gegeven en nu zie ik er veel beter uit. Ook is mijn gebit gesaneerd. Af en toe heb ik een medicijnkuurtje nodig omdat ik dan last heb van mijn bekkie. Dit kwaaltje heeft zeer waarschijnlijk te maken met mijn verslechterde nierfunctie. Verder krijg ik dagelijks het medicijn Atopica. Mijn verzorgers vinden mij een leuke lieve knuffelkat en ik vind mijn verzorgers leuk. Ik miauw dan ook vaak om aandacht. Je kunt mij gemakkelijk optillen. Mijn huid is wat schilferig. Je kunt mijn zachte zwarte vacht gemakkelijk kammen en borstelen, heerlijk vind ik dat. In mijn beide ogen zitten ouderdomsvlekjes. Andere katten vind ik heel leuk, vooral om ze direct in elkaar te rossen. Ik moet maar eens kijken hoe dat hier in het adoptieverblijf gaat. Want ik mag hier blijven wonen totdat ik misschien wel naar een fijn eigen huisje vertrek.

Omdat Harvey plaatsbaar is, staat zijn verhaaltje ook in de rubriek 'Huisje gezocht'.

Harvey

Geslacht
Kater
Geboren
03-03-2003
Opname
17-02-2017
In adoptieplan
09-11-2017
Plaatsbaar
Ja
Harvey
<     Gizmo
Hiddes     >

Harvey adopteren

Wilt u Harvey adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Harvey in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82