Hero is nog geen held

Ik ben kater Hero. Ik doe mijn naam nu nog geen eer aan, maar dat komt hopelijk nog. Ik heb in mijn leventje al heel wat meegemaakt. Ik liep een tijd tezwerven in de buurt van Oostzaan, maar toen ben ik gevangen door mensen vanStichting Amsterdamse Zwerfkatten. Die hebben mij naar Stichting Dierenleed in Oostzaan gebracht. Ik heb daar bijna anderhalf jaar gewoond. Toch bleef ik bang, maar soms liet ik mij wel met een speelstokje aaien. Ik ben erg speels en soortgenoten vind ik ook leuk.

En daarom mag ik nu bij Stichting Zwerfdier in het grote verblijf wonen. Hier zijn veel andere katten en hopelijk krijg ik snel vrienden. Ik heb ook al gezien dat er hier een mooie tuin is. Die ga ik binnenkort ontdekken.

Adopteer mij

Hero

11-04-2017
17-08-2021
In adoptieplan
17-08-2021
Plaatsbaar
Hero

<     Gizmo
Ivy     >

Hero adopteren

Wilt u Hero adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.