Hunter mag ontstressen in het adoptieverblijf

Hoe ik daar ben gekomen weet ik echt niet meer, maar ik liep al een tijd rond bij het station van Heerhugowaard. En al zeg ik het zelf, ik vocht daar een aardig robbertje mee met (maar ook tegen) andere katten die daar vaak kwamen. Het viel voorbijgangers op dat ik er onverzorgd uitzag en daarom ben ik door VKA gevangen met een valkooi en naar Stichting Zwerfdier gebracht.

Bij Zwerfdier kreeg ik de naam Hunter. Ik ben helemaal nagekeken door de dierenarts. Mijn vacht is schoongemaakt en ontdaan van vlooien, mijn nagels zijn geknipt en ik ben gechipt, ingeënt en gecastreerd. Ik vind alles hier nog wel heel eng en daarom blaas ik af en toe en soms laat ik dan ook mijn plas lopen. Maar verder doe ik niets hoor. De verzorgers denken dat ik later misschien wel naar een eigen huisje kan. Maar om te ontstressen mag ik nu in het adoptieverblijf wonen.

Adopteer mij

Hunter

Geslacht
Kater
Geboren
01-08-2020
Opname
14-07-2022
In adoptieplan
15-09-2022
Plaatsbaar
Nee
Hunter

Hunter

Hunter
<     Gizmo
Jopie     >

Hunter adopteren

Wilt u Hunter adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.