Iggy is ongeneeslijk ziek

Ik ben gecastreerde kater Iggy en al zeg ik het zelf, ik ben heel erg lief. Dat hoor ik ook van mijn verzorgers. Daarom is het heel verdrietig dat ik ongeneeslijk ziek ben. Ik heb namelijk een tumor aan mijn kaak. Omdat ik er nu nog geen last van heb en ook geen pijn, mag ik voor de rest van mijn leven in het adoptieverblijf van Stichting Zwerfdier wonen. En daar ben ik heel erg blij om; ik hoop echt dat ik mij nog heel lang goed blijf voelen.

Ik heb al eerder bij Zwerfdier gewoond. Dat was in 2007. Ik was in die tijd gaan zwerven en werd door mijn vinder hier gebracht. Maar al snel ging ik naar een eigen huisje. Daar had ik het naar mijn zin. Maar mijn baasje kon helaas niet meer voor mij zorgen en moest het besluit nemen mij terug te brengen. Hier krijg ik alle medische zorg die ik nodig heb en ze houden mij goed in de gaten, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik pijn moet lijden.

Iggy

Geslacht
Kater
Geboren
26-01-2004
Opname
26-07-2018
In adoptieplan
13-08-2018
Plaatsbaar
Nee
Iggy
<     Hiddes
Jackie     >

Iggy adopteren

Wilt u Iggy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.