Ivy is een bang poesje

Mijn naam is Ivy. Mijn vrouwtje heeft afstand van mij moeten doen omdat ze is opgenomen. In mijn huisje woonde ik samen met een andere kat, maar die pestte mij altijd. Op de momenten dat hij er niet was, voelde ik mij op mijn gemak en rustig. Soms speelde ik dan en liet mij aanhalen. Maar niet te lang, dan ging ik bijten. Voor vreemde mensen was ik bang en nu nog steeds.

Dus toen ik bij Zwerfdier kwam was ik ook weer erg angstig. Maar ik was eenbeetje verliefd op een kater die in dezelfde kamer woonde. Na twee maanden werd besloten dat wij samen naar een nieuw huisje mochten. Maar onze liefde was daar vrij snel voorbij; ik werd opnieuw gepest. Toen besloot ik om het uit te maken en naar Zwerfdier terug te gaan. Gelukkig mag ik in het adoptieverblijf wonen en voor altijd hier blijven. Hier is lekker veel ruimte en er zijn genoeg verstopplekjes.


Adopteer mij

Ivy

Geslacht
Poes
Geboren
30-05-2007
Opname
03-02-2020
In adoptieplan
12-05-2020
Plaatsbaar
Nee
Ivy
<     Gizmo
Joy     >

Ivy adopteren

Wilt u Ivy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.