Jieltje heeft genoeg van alle verhuizingen

Ik ben Jieltje en ik heb al heel veel meegemaakt. Oorspronkelijk kom ik uit een huis waar 60 katten woonden. Omdat die situatie natuurlijk onhoudbaar en ongezond was, ben ik in een gastgezin geplaatst waar ik goede medische zorg kreeg. Toen ik voldoende was opgeknapt mocht ik naar een eigen huisje. Daar had ik het erg naar mijn zin. Maar helaas werd mijn baasje ziek en kon niet meer voor mij zorgen. Daardoor heb ik vervolgens een aantal tijdelijke logeeradressen gehad, maar dat was verre van ideaal. Uiteindelijk werd besloten dat ik beter naar Zwerfdier kon gaan.

In het begin had ik erg veel last van diarree, waarschijnlijk door alle stress na de vele verhuizingen. Na een tijdje ging het beter met mij en omdat ik een knuffelkont ben, ging ik al snel weer naar een eigen huisje. Maar helaas, mijn diarreeproblemen kwamen terug en waren zo erg dat ik tot verdriet van mijn baasje niet bij haar kon blijven wonen. Dus nu ben ik weer terug bij Zwerfdier. Omdat ik al zo vaak ben verhuisd en mijn ontlasting een probleem blijft, mag ik nu voor altijd bij Zwerfdier blijven wonen. In het grote adoptieverblijf.

Adopteer mij

Jieltje

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2011
Opname
18-12-2019
In adoptieplan
07-08-2020
Plaatsbaar
Nee
Jieltje

Jieltje
<     Ivy
Johny     >

Jieltje adopteren

Wilt u Jieltje adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.