Jopie deelt graag een kopstootje uit

Ik ben kater Jopie. Ik zwierf op straat en kwam per ongeluk in een huisje terecht. Daar ben binnengelopen om wat te eten. Maar ik vond de huiseigenaar eng, dus toen ik klaar was met eten ging ik snel weer naar buiten. Maar het bleef wel mijn vaste adres voor een lekker maaltje. Toen ik wondjes aan mijn poten kreeg, ben ik gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht.
Daar mocht ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Ik ben een echte lekkerbek. Als er ’s ochtends eten rondgedeeld wordt, ren ik langs alle bakjes en neem uit een paar bakjes een hapje. Dat verzamel ik in mijn bolle wangen en ga het lekker onder een struikje op zitten eten. Vervolgens ren ik weer een rondje, enzovoort, net zo lang tot alles op is. En als ik dan eens een keer een extra bakje eten zie, ren ik er gauw naar toe en schrok het naar binnen voordat een ander de kans krijgt. Ja, dan moeten ze maar wat sneller zijn hoor!
Heel vaak ben ik in de heerlijke tuin te vinden, behalve natuurlijk als er wat te bikken valt! Dan ben ik er als de kippen bij.

Om aandacht te krijgen van mijn verzorgers en knuffelaars deel ik vaak een kopstootje uit. Dan duw ik mijn koppie tegen hun hand aan en dan gaan ze mij direct aaien. Succes verzekerd!
Iedere dag krijgen wat je hartje begeert is natuurlijk geweldig. Ik blijf lekker hier!


Adopteer mij

Jopie

Geslacht
Kater
Geboren
22-04-2020
Opname
22-04-2022
In adoptieplan
20-05-2022
Plaatsbaar
Nee
Jopie

Jopie

Jopie
<     Gizmo
Joy     >

Jopie adopteren

Wilt u Jopie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.