Lynx heeft heel veel vrienden gemaakt in het adoptieverblijf

Ik heet Lynx en ik woonde met een groep katten op de Noorderarcade in Alkmaar. De mensen zeiden dat wij zwerfkatten waren en dat wij daar weg moesten. Daar hadden wij geen zin in. We kregen te eten van een winkelier. Maar in 2015 ging die winkelier failliet en toen moesten wij wel verhuizen. Ik woon inmiddels bij Stichting Zwerfdier. Ik blijk een poes te zijn en ben gesteriliseerd. Ondanks mijn schuwheid kreeg ik toch een nieuw huisje. Maar ik was daar niet gelukkig. Ik vond de andere kat in huis heel erg leuk, maar die zag mij niet zitten en ontliep mij. Ze zagen dat ik steeds ongelukkiger werd en daarom ben ik teruggebracht naar Zwerfdier. En nu mag ik in het adoptieverblijf wonen. Ik heb hier inmiddels al heel veel kattenvriendjes en -vriendinnetjes. En ik ben niet meer zo bang. Ik laat mij regelmatig door de mensen aaien.

En nu mag ik samen met Marinka op zoek naar een eigen huisje. Al onze wensen daarover zijn te lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.

Adopteer mij

Lynx

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2014
Opname
05-03-2016
In adoptieplan
15-03-2016
Plaatsbaar
Ja
Lynx
<     Johny
Marinka     >

Lynx adopteren

Wilt u Lynx adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Lynx in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82