Marinka is nog bang en gestrest

Ik liep met heel veel andere poezen en katers bij een boerderij. Omdat ik hoogzwanger en erg mager was, werd besloten mij te vangen en naar StichtingZwerfdier te brengen. Hier heb ik de naam Marinka gekregen. Na een week ben ik bevallen van mijn kittens. Maar ik kon niet zo goed voor ze zorgen en daarom heb ik afstand van ze gedaan. Gelukkig worden ze nu op een goede plek grootgebracht.

Omdat ik nog steeds erg bang en gestrest ben, mag ik bij Zwerfdier in het adoptieverblijf wonen. Het schijnt dat er hier heel veel verstopplekjes zijn en als ik dat wil mag ik dus lekker wegkruipen. Heerlijk dat ik mezelf mag zijn en dat er niets van mij wordt verwacht. Ik hoop hier gelukkig te worden.

Inmiddels is Marinka samen met Lynx op zoek naar een eigen huisje. Meer hierover kunt u lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.Adopteer mij

Marinka

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2016
Opname
24-06-2020
In adoptieplan
14-07-2020
Plaatsbaar
Ja
Marinka
<     Lynx
Misty     >

Marinka adopteren

Wilt u Marinka adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Marinka in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82