Mendie is op 16-10-2017 naar een eigen huisje verhuisd.

Mendie is op 16 oktober 2017 naar een eigen huisje verhuisd. Dag lieve Mendie. Het ga je goed. Wij hebben heel graag voor je gezorgd. Laat je nog eens iets van je horen?

De geschiedenis van Mendie

Ik ben poes Mendie en ik woon nu voor de derde keer bij Stichting Zwerfdier. Ik zal je vertellen hoe dit is gekomen. In 2013 ben ik samen met mijn twee broertjes en een zusje geboren in de schuur van onze vinder en toen zijn we naar Zwerfdier gebracht. In de zomer van dat jaar ging ik naar een eigen huisje; dat is helaas niet goed gegaan en ik werd weer teruggebracht. Maar in 2014 kreeg ik opnieuw een eigen huis en daar had ik het heel fijn. Ik kon goed opschieten met de andere katten die daar woonden. Eerst was ik bang, maar later ben ik een echte schootpoes geworden. Verdrietig genoeg heb ik nu suikerziekte gekregen en omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen, mocht ik terug naar Zwerfdier. Ik woon in kamer 1 en daar krijg ik elke dag mijn spuitjes met insuline.

Het gaat nu zo goed met Mendie dat ze naar een eigen huisje mag vertrekken. Maar:

LET OP, ik heb suikerziekte. Dat betekent dat ik zorgvuldig een nauwkeurige verzorging nodig heb. Je mag mij alleen in huis nemen als je ervaring hebt met het spuiten van een kat met suikerziekte. Dit spuiten moet tweemaal per dag, steeds op dezelfde tijdstippen gebeuren. Ik zit te denken aan een dierenartsassistente met regelmatige werktijden. Dat zou heel mooi zijn.

Mendie

Geslacht
Poes
Geboren
08-05-2013
Opname
24-06-2017
In adoptieplan
24-06-2017
Plaatsbaar
Nee
Mendie
<     Maja
Mixie     >

Mendie adopteren

Wilt u Mendie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.