Mickie is terug in het adoptieverblijf

Mijn naam is Mickie en ik kom oorspronkelijk van Stichting Dierenleed in Oostzaan. Daar ben ik gaan wonen toen ik drie weken oud was. Ik werd samen met drie nestgenootjes en mijn moeder gevangen toen wij in Amsterdam op straat liepen te zwerven. Ik was erg schuw, maar kreeg na twee maanden toch een eigen huisje. Vanwege persoonlijke omstandigheden van mijn baasje moest ik daar weg en ging ik weer terug naar het asiel in Oostzaan. Met mijn soortgenoten ging ik goed om, maar ik was zo bang voor de mensen dat ik in paniek raakte als zij in de buurt kwamen en dan liet ik mij uit angst zelfs van de kooi vallen.

Maar toen mocht ik bij Zwerfdier in het adoptieverblijf gaan wonen. Daar zijn heel veel verstopplekjes en ik kon lekker wegkruipen. Toch ging het al snel zo goed met mij dat ik naar een eigen huisje mocht. Tot verdriet van mijn nieuwe baasje had ik het daar niet naar mijn zin en daarom woon ik nu opnieuw bij Zwerfdier.

Adopteer mij

Mickie

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2012
Opname
13-03-2021
In adoptieplan
13-03-2021
Plaatsbaar
Ja
Mickie
<     Kissa
Misty     >

Mickie adopteren

Wilt u Mickie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Mickie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82