Schuwe Mickie mag zichzelf zijn

Mijn naam is Mickie en ik kom van Stichting Dierenleed in Oostzaan. Daar ben ik gaan wonen toen ik drie weken oud was. Ik werd samen met drie nestgenootjes en mijn moeder gevangen toen wij in Amsterdam op straat liepen te zwerven. Ik was erg schuw, maar kreeg na twee maanden toch een eigen huisje. Vanwege persoonlijke omstandigheden van mijn baasje moest ik daar weg en ging ik weer terug naar het asiel in Oostzaan. Met mijn soortgenoten ging ik goed om, maar ik was zo bang voor de mensen dat ik in paniek raakte als zij in de buurt kwamen en dan liet ik mij uit angst zelfs van de kooi vallen.

Maar nu mag ik bij Zwerfdier in het adoptieverblijf wonen. Het schijnt dat er hier heel veel verstopplekjes zijn en als ik dat wil mag ik dus lekker wegkruipen. Heerlijk dat ik mezelf mag zijn en dat er niets van mij wordt verwacht. Maar wie weet, misschien ga ik de mensen toch nog eens leuk vinden.

Bovenstaande tekst schreef ik toen ik hier pas woonde. Maar nu gaat het veel beter met mij. Ik ben heel nieuwsgierig en kom steeds vaker naar de verzorgers toe. Ik moet nog iets minder schuw worden, maar ik mag toch al op zoek naar een eigen huisje. Mijn wensen hierover zijn te lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.Adopteer mij

Mickie

Geslacht
Kater
Geboren
01-06-2012
Opname
18-05-2020
In adoptieplan
18-05-2020
Plaatsbaar
Ja
Mickie
<     Marinka
Misty     >

Mickie adopteren

Wilt u Mickie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Mickie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82