Mikey

MIKEY

(13 juni 2016 – 18 juli 2022)

In zijn korte leventje is Mikey een aantal keren verhuisd. Ooit woonde hij samen met zijn broertje in een fijn huis. Maar toen zijn broertje overleed is hij gaan sproeien. Waarschijnlijk van de stress. Hij kreeg toen ook wat hartproblemen. Dat plassen in huis kon natuurlijk niet en daarom werd hij naar Zwerfdier gebracht. Hij heeft toen vier maanden bij ons gewoond en het wildplassen leek over te zijn. Daarom mocht hij op zoek naar een nieuw huisje en dat vond hij al snel want hij was heel lief. Aanvankelijk leek het daar goed te gaan, maar helaas werd hij opnieuw onzindelijk. Daarna heeft hij nog een korte tijd in een ander huis met lieve baasjes gewoond, maar ook daar kon hij vanwege zijn onzindelijkheid niet blijven.

Daarom werd besloten dat hij voor altijd bij Zwerfdier mocht gaan wonen. In het adoptieverblijf, waar ook wildplassers welkom zijn. Dat was in maart van dit jaar.En wat had lieve Mikey het naar zijn zin. Hij was gek op knuffels en die kreeg hij van iedereen. Het liefste lag hij in de tuin, op de balk onder de picknicktafel. Zodra je hem toesprak ging hij op tafel zitten om aaitjes in ontvangst te nemen en dan kwam hij ook gezellig naast je zitten.

Mikey leek geen last meer te hebben van zijn hartproblemen, maar geheel onverwacht ging het vanmorgen mis. Hij lag als versteend op de balk onder de picknicktafel. Hij had het heel erg benauwd en reageerde niet op aanrakingen. Daarom is hij met spoed naar de dierenarts gebracht. Onderzoek wees uit dat er heel veel vocht achter zijn longen zat. Hij kreeg vocht afdrijvende medicatie en werd in de zuurstoftent gelegd. Toen hij vanmiddag uit de tent werd gehaald, kreeg hij het onmiddellijk weer heel erg benauwd. Gezien zijn voorgeschiedenis met hartproblemen, gecombineerd met de grote hoeveelheid vocht achter zijn longen is in overleg met de dierenarts besloten Mikey te laten gaan om lijden te voorkomen.

Ach aandoenlijke Mikey, jouw leven is veel te kort geweest en wat hadden we graag heel veel langer van jouw lieve aanwezigheid genoten. We zullen je missen manneke. Rust zacht Mikey.

Namens het Adoptieteam,

Miek

18 juli 2022Adopteer mij

Mikey

Geslacht
Kater
Geboren
13-06-2016
Opname
16-03-2022
In adoptieplan
16-03-2022
Plaatsbaar
Nee
Mikey

Mikey
<     Kissa
Mitchel     >