Mikey doet helaas aan wildplassen

In mijn korte leventje ben ik al een aantal keren verhuisd. Ik ga je uitleggen hoe dat kan. Ooit woonde ik samen met mijn broertje in een fijn huis. Maar mijn broertje is overleden en toen ben ik gaan sproeien. Waarschijnlijk van de stress. Ik kreeg toen ook wat hartproblemen. Dat plassen in huis kon natuurlijk niet en daarom werd ik naar Zwerfdier gebracht. Ik heb daar toen vier maanden gewoond en het wildplassen leek over te zijn. Daarom mocht ik op zoek naar een nieuw huisje en dat vond ik al snel want ik ben heel lief, al zeg ik het zelf. Aanvankelijk leek het goed te gaan, maar helaas werd ik opnieuw onzindelijk. Daarna heb ik nog een korte tijd in een ander huis met lieve baasjes gewoond, maar ook daar kon ik vanwege mijn onzindelijkheid niet blijven.

En nu is besloten dat ik voor altijd bij Zwerfdier in het grote verblijf mag wonen. Hier is het niet erg dat ik niet altijd netjes op de bak ga.

Adopteer mij

Mikey

Geslacht
Kater
Geboren
13-06-2016
Opname
16-03-2022
In adoptieplan
16-03-2022
Plaatsbaar
Nee
Mikey

Mikey
<     Kissa
Mitchel     >

Mikey adopteren

Wilt u Mikey adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.