Mixie wordt goed verzorgd bij stichting Zwerfdier

Ik ben Mixie. Ik liep al een tijdje op mijn vindplaats met een wie-ben-ik-bandje om, maar niemand wist wie ik was. En ik kon niet bij mijn vinder blijven, want ik kon niet opschieten met de andere kat die daar woonde. Toen hebben ze mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Omdat ze mijn buik wat dik vonden, dachten ze dat ik zwanger was. Maar de dierenarts zei van niet. En op de röntgenfoto konden ze ook geen afwijkingen vinden. Ik ben heel lief en daarom kreeg ik heel snel een eigen huisje. Mijn nieuwe eigenaar dacht dat ik krols was en bracht mij voor sterilisatie naar de dierenarts. Tijdens de narcose werd ik beroerd en toen hebben ze weer een röntgenfoto van mijn buik gemaakt. En nu blijk ik niet alleen een hartruis te hebben, maar ook vocht achter mijn hart en in mijn buikholte. Daarom is besloten dat ik weer bij Zwerfdier mag wonen. Hier kunnen ze mij goed verzorgen. Ik heb een tijdje in het adoptieverblijf gewoond, maar omdat ik daar werd gepest durfde ik mijn kooi niet meer uit te komen. Daarom woon ik nu in kamer 1.

Mixie

01-01-2015
01-03-2016
In adoptieplan
15-03-2016
Plaatsbaar
Mixie
<     Mendie
Naudi     >

Mixie adopteren

Wilt u Mixie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.