Moud blijft helaas onzindelijk

Ik ben Moud. Ik ben een mooi donker cypers poesje. Ik woonde in een leuk huis, maar ik ging naast de bak plassen. Daarom moest ik naar Stichting Zwerfdier. Daarna mocht ik in een ideaal huis wonen. Mijn baasje was vaak thuis. Ik woonde alleen met mijn baasje. We hadden een tuin. En toch ging ik weer in huis plassen, naast de bak. Ik weet niet meer waarom ik dat deed. Daarom ging ik weer bij Stichting Zwerfdier wonen, eerst in een gewone kamer en later in het adoptieverblijf. Daar heb ik maar kort gewoond, want ik kreeg opnieuw een eigen huisje. Ik vond het daar fijn en was dol op mijn baasje. Maar toch plaste ik weer in huis. En daarom woon ik nu voor de derde keer bij Zwerfdier. Ik ga eerst even wennen in kamer 1 en daarna mag ik naar het adoptieverblijf. Fijn, want daar vond ik het leuk. Heb ik al gezegd dat iedereen mij heel erg lief vindt?

Moud

27-04-2002
29-11-2017
In adoptieplan
29-11-2017
Plaatsbaar
Moud
<     Mixie
Naudi     >

Moud adopteren

Wilt u Moud adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.