Nils ziet er stoer uit maar is erg verlegen

Ik ben Nils en ik zal je vertellen waarom ik bij Stichting Zwerfdier woon. Ik ben vergeten waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Ik liep al een tijdje rond op de plaats waar ik uiteindelijk ben gevangen. Ik had daar een huis ontdekt waar altijd eten stond. Dat was eigenlijk bestemd voor de katten die daar woonden, maar ik vond dat wel zo gemakkelijk en ik had honger. De mensen van dat huis vonden het toch niet zo’n goed idee en daarom ben ik uiteindelijk gevangen en naar Zwerfdier gebracht.

Ik zie er met mijn bolle wangen misschien stoer uit, maar ik ben heel erg verlegen en bang. Nu gaan de verzorgers hier proberen om mij te socialiseren en daarom mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Update: Inmiddels ben ik plaatsbaar geworden. Mijn wensen over een nieuw huisje zijn te lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.

Adopteer mij

Nils

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2016
Opname
05-04-2021
In adoptieplan
17-05-2021
Plaatsbaar
Ja
Nils
<     Naudi
Nova     >

Nils adopteren

Wilt u Nils adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Nils in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82