Noopy is op 06-11-2017 naar een eigen huisje vertrokken

Noopy is op 6 november 2017 naar een eigen huisje vertrokken. Wij wensen deze bijzondere poes nog een heel mooi leven toe. Wij zullen haar niet snel vergeten. Het ga je goed Noopy; probeer je een beetje netjes en sociaal te gedragen en wees lief voor je nieuwe baasje. Laat je nog eens iets van je horen?

Namens het Adoptieteam, Miek

De geschiedenis van Noopy

Ik ben poes Noopy en ook al ben ik nog jong, ik heb nu al een hele geschiedenis. Van jongs af woonde ik bij mijn baasje in een appartementje waar ik niet naar buiten kon. Toen ik één jaar was, ging ik agressief verdrag vertonen naar bezoekers. Het werd zo erg, dat ik naar Stichting Zwerfdier ben gebracht. Eerst woonde ik daar in een kooi en toen was ik heel agressief. Maar na een paar weken werd ik rustiger. Toen mocht ik een tijdje alleen in een kamer wonen om helemaal tot mezelf te komen. En dat ging prima. Ik ging zelfs bij mensen op schoot liggen. Mensen moeten bij mij niets forceren; ik kom heus wel uit mezelf naar ze toe, als je mij maar mijn eigen gang laat gaan. Na die periode ben ik weer naar mijn oorspronkelijke kamer verhuisd. Omdat de mensen niet wisten hoe ik op de andere poezen daar zou reageren, moest ik weer in een kooi verblijven. Maar nu is besloten dat ik in het adoptieverblijf mag wonen. Ik kan hier mijn eigen gang gaan en af en toe een frisse neus in de tuin halen. Ik ga nog even kijken hoe ik het hier ga vinden; eerst maar eens wennen aan al mijn kamergenoten.

Noopy

Geslacht
Poes
Geboren
05-04-2013
Opname
02-11-2016
In adoptieplan
04-05-2017
Plaatsbaar
Nee
Noopy
<     Nelly
Sophie     >

Noopy adopteren

Wilt u Noopy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.