Nova wil op een boerderij wonen

Ik ben mooie Nova en woon voor de derde keer bij Stichting Zwerfdier. Heel lang geleden, in mei 2008, werd ik met een vangkooi gevangen bij het AZC in Alkmaar. De dierenarts onderzocht mij toen en constateerde dat ik een zogende poes was. Omdat mijn kindjes ook bij het AZC waren, ben ik teruggebracht naar die plek. Maar na vier dagen zat ik weer in de vangkooi en mijn kittens werden niet meer gevonden. Ik ben toen geënt en gesteriliseerd en opnieuw teruggezet bij de vindplaats omdat ik te verwilderd was om naar een huisje te gaan. En nu ben ik alweer met een vangkooi bij Zwerfdier gebracht. Ik liep al geruime tijd te zwerven en werd door meerdere mensen gevoerd en in de gaten gehouden. Omdat ik nu ouder ben, vinden ze het toch beter dat ik niet meer terugga naar de vindplaats. Ik ben (nog) niet aaibaar en ik zou heel graag op een boerderij gaan wonen. Waar ik niet sociaal hoef te zijn, maar wel word verzorgd. Tot die tijd mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Nova

08-05-2006
30-04-2019
In adoptieplan
03-06-2019
Plaatsbaar
Nova
<     Noes
Puma     >

Nova adopteren

Wilt u Nova adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.

Nova in het echt zien?