Obie is directeur van Zwerfdier

Ik ben, al zeg ik het zelf, mooie Obie en ik woon voor de tweede keer bij Zwerfdier. De eerste keer kwam ik hier terecht omdat mijn baasje was overleden. Dat was in 2019. Omdat ik erg lief ben, ging ik al snel naar een nieuw eigen huisje. Door verschillende omstandigheden kon dat baasje niet meer voor mij zorgen en daarom woon ik nu weer bij Zwerfdier.

Ik heb wat gezondheidsklachten. Zo krijg ik af en toe een injectie met anabolen omdat de spieren van mijn achterkant zwak zijn en ik slik bloeddrukverlagers.

Ik ben gek op knuffelen en aandacht. En daarom is mij gevraagd of ik interesse had om directeur van Zwerfdier te worden. Wij waren het al snel eens over de arbeidsvoorwaarden en ik heb de functie dan ook aanvaard. Ik hoop snel ingewerkt te zijn en heel veel mensen te ontmoeten. En natuurlijk reken ik op erg veel knuffels en aandacht van iedereen.


Adopteer mij

Obie

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2005
Opname
29-01-2021
In adoptieplan
11-04-2021
Plaatsbaar
Nee
Obie
<     Nova
Pebbel     >

Obie adopteren

Wilt u Obie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.