Puma is schuw voor mensen

Ik was één van de veertien jonge katten die in 2010 vanuit Eindhoven bij Stichting Zwerfdier kwamen wonen. Na een paar maanden ging ik samen met één van mijn broertjes naar een eigen huisje. Ik weet niet wat er met hem is gebeurd, maar hij is uit mijn leven verdwenen. De gezondheid van mijn baasje ging achteruit, waardoor ik steeds minder verzorging en aandacht kreeg. Uiteindelijk moest mijn baasje naar een verzorgingsinstelling en ik ging terug naar Zwerfdier. Maar ik liet me niet pakken en daarom ben ik met zo’n akelige vangkooi gevangen. De mensen hier zijn heel lief voor me, maar ik vind ze eng en daarom blaas ik naar ze. Misschien komt het op termijn wel goed met mij. Ik krijg in ieder geval alle tijd daarvoor en mag daarom in het adoptieverblijf wonen.

Inmiddels ben ik op zoek naar een eigen huisje. Mijn wensen daarover kunt u lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.Adopteer mij

Puma

Geslacht
Poes
Geboren
22-04-2010
Opname
27-01-2018
In adoptieplan
28-05-2018
Plaatsbaar
Ja
Puma

Puma
<     Nova
Rinaldo     >

Puma adopteren

Wilt u Puma adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Puma in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82