Rambo is een schat maar doet helaas aan wildplassen

Ik ben een forse kater en ze hebben mij de naam Rambo gegeven. Maar of die naam nou zo goed bij mij past… ik weet het niet hoor, want ik ben heel erg lief al zeg ik het zelf. Maar ik zie er natuurlijk wel stoer uit. Wat ik ook niet weet is waar ik eigenlijk vandaan kom. Ik liep te zwerven op straat en ben uiteindelijk naar Zwerfdier gebracht.

Bij binnenkomst had ik een bultje op mijn bovenlip. Dat is door de dierenarts verwijderd en ook zijn alle vervilte klitten uit mijn vacht geschoren en mijn nagels geknipt. Maar dit kon allemaal pas gebeuren nadat ik was hersteld van niesziekte.

Nu ik helemaal opgeknapt ben wilde ik eigenlijk op zoek gaan naar een eigen huisje. Maar omdat ik niet zindelijk ben is dat niet mogelijk. Ik mag nu in het adoptieverblijf wonen. Daar is het niet erg als je aan wildplassen doet. En ik heb gehoord dat het daar fijn wonen is en dat de verzorgers heel erg lief zijn. Dat komt goed uit want ik ben gek op knuffels. Ik ben niet zo dol op soortgenoten, dus ik moet nog even bedenken hoe ik die een beetje kan mijden.

Adopteer mij

Rambo

Geslacht
Kater
Geboren
25-05-2007
Opname
01-11-2021
In adoptieplan
01-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Rambo
<     Puma
Siep     >

Rambo adopteren

Wilt u Rambo adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.