Rinaldo moet nog aan mensen wennen

Toen ik 1 jaar oud was liep ik met 8 poezenmaatjes bij de Noorderarcade in Alkmaar. Wij werden gevoerd door het personeel van een winkel. Omdat ik overlast veroorzaakte ben ik gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar ben ik gecastreerd en gechipt. Hierna ben ik weer teruggeplaatst op de vindplaats. Omdat daar nu gebouwd wordt, kan ik daar niet meer leven. Daarom ben ik gevangen en woon ik weer bij Zwerfdier.

Mijn karakter is terughoudend, rustig en goedaardig. Omdat ik altijd buiten heb geleefd, ben ik niet gewend aan mensen. Toch begin ik langzaamaan te wennen aan aandacht. Als je mij rustig over mijn kopje en langzaam over mijn rug aait, geniet ik. Dan kroel ik van genot. Het is dan ook belangrijk dat ik heel rustig en geduldig benaderd word. Anders word ik bang. Ik ben op zoek naar een eigen huisje. Totdat ik dat heb gevonden mag ik in het adoptieverblijf wonen.

Adopteer mij

Rinaldo

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2010
Opname
25-11-2019
In adoptieplan
10-03-2020
Plaatsbaar
Ja
Rinaldo
<     Nova
Tjebbe     >

Rinaldo adopteren

Wilt u Rinaldo adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Rinaldo in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82