Roderick zoekt samen met Sisi een huisje met een tuin

Wat een chique naam heb ik hè? Helaas ben ik vergeten of ik van stand ben. Maar dat is ook niet belangrijk. Mijn vinder zag mij liggen op straat. Het leek alsof ik was aangereden. De dierenambulance kwam en die heeft mij naar de dierenarts gebracht. Daar heb ik pijnstilling en een infuus gehad. Verdere behandeling liet ik niet toe. Eten wilde ik niet, ik was te veel van slag. Toen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar kon ik na een nacht weer lopen. Ook at ik mijn eten weer met smaak op. Inmiddels ben ik helemaal opgeknapt. Ik vind mensen nog steeds erg eng, maar ik ben toch - samen met Sisi - op zoek naar een eigen huisje. Ik heb al mijn wensen bij mijn verhaaltje op de site gezet (https://www.stichtingzwerfdier.nl/huisje-gezocht/roderick/. Tot ik een nieuw huisje heb gevonden mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Adopteer mij

Roderick

01-06-2017
03-09-2019
In adoptieplan
16-01-2020
Plaatsbaar
Roderick
<     Puma
Sisi     >

Roderick adopteren

Wilt u Roderick adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.

Roderick in het echt zien?