Sammy is directeur van Stichting Zwerfdier

Mijn naam is Sammy en met ingang van 1 november 2020 ben ik benoemd tot directeur van Stichting Zwerfdier. Sinds het overlijden van kater Kismo, op 13 december 2018, was er een vacature voor deze functie. Nu lijk ik de geschikte kandidaat te zijn en ik zal natuurlijk mijn uiterste best doen om een goede opvolger van Kismo te zijn.

Maar laat ik mij eerst netjes voorstellen. Ik heb tot voor kort een heel fijn eigen huisje gehad. Maar mijn baasje werd ziek en in die tijd heb ik een langere periode in het pension van Zwerfdier gelogeerd. Verdrietig genoeg is mijn baasje overleden en zo ben ik definitief bij Zwerfdier terecht gekomen.

Ik ben gek op knuffelen en aandacht. En daarom is mij gevraagd of ik interesse had om directeur van Zwerfdier te worden. Wij waren het al snel eens over de arbeidsvoorwaarden en daarom heb ik de functie aanvaard. Ik hoop snel ingewerkt te zijn en heel veel mensen te ontmoeten. En natuurlijk reken ik op heel veel knuffels en aandacht van iedereen.

Adopteer mij

Sammy

07-05-2003
15-10-2020
In adoptieplan
25-10-2020
Plaatsbaar
Sammy

<     Puma
Tjebbe     >

Sammy adopteren

Wilt u Sammy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.