Siep is nog bang en gestrest

Ik ben een forse kater en mijn naam is Siep. Ik heb heel lang in een eigen huisje gewoond. Samen met Sparkle en nog een andere kat. Wij leefden eigenlijk voornamelijk buiten. Toen mijn baasje overleed, ben ik samen met Sparkle naar Zwerfdier gebracht.

Ik heb inmiddels al heel wat bezoeken aan de dierenarts achter de rug. Het leek erop dat ik een abces op mijn kop had en dat wilde maar niet genezen. De dierenarts heeft uiteindelijk ontdekt dat ik waarschijnlijk ooit ben aangereden. Daarbij is er iets stuk gegaan in mijn neus en voorhoofd en is op die plek een fistelkanaal ontstaan. Het klinkt allemaal een beetje eng, maar het komt erop neer dat er af en toe snot uit mijn voorhoofd komt in plaats vanuit mijn neus. Ik merk er zelf niets van en het doet ook geen pijn.

Ik ben nu nog heel bang voor mensen, maar soortgenoten zijn voor mij geen probleem. Ik hoop dan ook dat ik het naar mijn zin ga krijgen in het grote adoptieverblijf.


Adopteer mij

Siep

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2009
Opname
28-11-2020
In adoptieplan
22-03-2021
Plaatsbaar
Nee
Siep
<     Puma
Sirana     >

Siep adopteren

Wilt u Siep adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.