Sisi zoekt samen met Roderick een huisje met een tuin

Lange tijd liep ik buiten te zwerven. Zo goed en zo kwaad als het kon zorgde ik voor mijzelf. Mensen in mijn omgeving zagen dat ik kittens had gekregen. Zij vonden dat het buitenleven onverantwoord was en probeerden mij te vangen. Er moest een vangkooi aan te pas komen. Bij binnenkomst bij Zwerfdier was ik schuw. Toch was ik blij met de veilige omgeving. Mijn kittens heb ik goed verzorgd, ik was een goede moeder. Inmiddels zijn zij allemaal het huis uit. Nu mag ik denken aan mijn eigen toekomst.

Toen ik mijn kittens zoogde, liet ik geen mensen toe die mij wilden aaien. Ik blies en haalde uit en was altijd op mij hoede. Inmiddels loop ik lekker los en ben ik beter gewend. Nu laat ik mij ook voorzichtig aanhalen en ben ik op zoek naar een huisje, waar ik samen met mijn grote vriend Roderick mag wonen. Mijn wensen daarover zijn te lezen op https://www.stichtingzwerfdier.nl/huisje-gezocht/sisi/. Tot ik een nieuw huisje heb gevonden mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.Adopteer mij

Sisi

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2017
Opname
29-07-2019
In adoptieplan
16-01-2020
Plaatsbaar
Ja
Sisi
<     Roderick
Solar     >

Sisi adopteren

Wilt u Sisi adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Sisi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82