Slushy is (nog) erg bang voor mensen

Ik liep al een paar weken rond op de plek waar ik ben gevonden. De mensen denken dat ik onderdeel uitmaakte van de kattenkolonie die daar in de buurt huist. Omdat het vermoeden bestond dat ik zwanger was, ben ik gevangen en naar Zwerfdier gebracht. De mensen hebben mij toen de naam Slushy gegeven.

De eerste tijd heb ik in de ziekenboeg gezeten, want poezen die zwanger zijn wonen tijdelijk in dat verblijf. Maar uiteindelijk bleek ik toch niet zwanger te zijn, dus toen ben ik naar een andere kamer verhuisd.

Omdat ik al een tijdje bij Zwerfdier woon en nog steeds heel erg bang ben voor mensen is besloten dat ik in het adoptieverblijf mag wonen. Daar gaan ze proberen of ze mij kunnen socialiseren. Ik wacht het allemaal maar af. Misschien is het wel leuk daar.Adopteer mij

Slushy

Geslacht
Poes
Geboren
01-09-2019
Opname
30-08-2021
In adoptieplan
07-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Slushy
<     Sirana
Sparkle     >

Slushy adopteren

Wilt u Slushy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.