Solar mag ravotten in het adoptieverblijf

Ik ben gevonden in een container met eindbestemming Alkmaar. Deze kwam oorspronkelijk uit Turkije, maar is in Rotterdam waarschijnlijk opengezet om te luchten. Ik weet daarom niet of ik Turks of Rotterdams ben. Toen ik bij Zwerfdier kwam was ik ontzettend van slag. Ik was niet benaderbaar voor mensen. Na mijn castratie ging het knopje om. De mensen konden mij knuffelen! Daar geniet ik enorm van.

Toen ben ik geplaatst in een huisje bij een andere kat. Heel graag wilde ik contact maken met haar. Maar dit deed ik zo onbesuisd dat de andere kat bang werd van mij. Ik woon nu weer bij Zwerfdier en mag een nieuw huisje zoeken. Omdat ik hyper actief ben, mag ik tot mijn plaatsing in het adoptieverblijf wonen. Hier heb ik lekker veel ruimte. Oh ja, ik wil niet te lang achter elkaar geaaid worden, dan kan ik uithalen. Maar verder ben ik lief, ondernemend en speels.

Adopteer mij

Solar

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2018
Opname
10-04-2019
In adoptieplan
10-10-2019
Plaatsbaar
Ja
Solar
<     Rinaldo
Tjebbe     >

Solar adopteren

Wilt u Solar adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Solar in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82