Sparkle is nog bang en gestrest

Mijn naam is Sparkle. Ik heb lang in eigen huisje gewoond. Samen met Siep en nog een andere kat. Wij leefden eigenlijk voornamelijk buiten. Toen mijn baasje overleed, ben ik samen met Siep naar Zwerfdier gebracht.

Bij binnenkomst was ik heel erg van slag. Na een paar dagen moest ik toch naar de dierenarts om nagekeken te worden. Mijn gebit is schoongemaakt, ik kreeg mijn entingen en ik werd gechipt. Er is beginnend staar aan mijn linkeroog vastgesteld, maar verder ben ik helemaal gezond verklaard.

Nu ben ik nog heel erg bang, maar ik heb gehoord dat het heel fijn wonen is in het adoptieverblijf, dus ik hoop dat ik het hier naar mijn zin krijg. Gelukkig is Siep hier ook. En misschien zijn de andere bewoners ook wel leuk.


Adopteer mij

Sparkle

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2010
Opname
10-12-2020
In adoptieplan
22-03-2021
Plaatsbaar
Nee
Sparkle

Sparkle

Sparkle
<     Sirana
Sprite     >

Sparkle adopteren

Wilt u Sparkle adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.