Sparkle voelt zich veilig in haar mandje

Mijn naam is Sparkle. Ik heb lang in eigen huisje gewoond. Samen met Siep en nog een andere kat. Wij leefden eigenlijk voornamelijk buiten. Toen mijn baasje overleed, ben ik samen met Siep naar Zwerfdier gebracht. Helaas is Siep in 2022 overleden.
Ik ben erg op mijzelf. Ik lig eigenlijk meestal op de onderste verdieping van de kooien in een lekker mandje. Af en toe moet ik wel even verplaatsen, want dan wordt mijn mandje schoongemaakt.
Vaak houdt Mitchel mij gezelschap. Dan liggen we lekker naast elkaar, ieder in een mandje op de parterre.

In de zomer ga ik wel regelmatig naar buiten, dan lig ik onder de picknicktafel of op de catwalk. Ja, die hebben wij in onze fijne tuin. Onder de catwalk is een klein plankje. Daar kan ik heerlijk ongestoord zitten.
Ik heb staar aan één oogje. Het lijkt net of er een vlies over zit, heel apart. Ook is mijn gehoor niet meer wat het geweest is. Maar dat heb je als je wat ouder bent.

Hoewel de mensen allemaal heel lief voor mij zijn, houd ik afstand. Maar als er lekkere kip wordt rondgedeeld, vergeet ik even dat ik schuw ben. Dan ben ik er als de kippen bij. Daar kan ik echt van genieten.
Ik vind het heel fijn dat ik hier lekker mijn eigen gangetje kan gaan en zoveel lekkere plekjes heb om te liggen. Ik ga nooit meer weg!Adopteer mij

Sparkle

Geslacht
Poes
Geboren
01-12-2010
Opname
10-12-2020
In adoptieplan
22-03-2021
Plaatsbaar
Nee
Sparkle

Sparkle

Sparkle
<     Solar
Splinter     >

Sparkle adopteren

Wilt u Sparkle adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.