Tibby is nog erg schuw

Mijn naam is Tibby en mijn leven is tot voor kort niet gemakkelijk geweest. Ooit heb ik een eigen huis gehad, maar mijn baasje heeft mij eruit gezet. Ik weet niet waarom dat was. Ik heb hem nooit meer gezien.

De jaren daarna heb ik op straat geleefd. Ik kreeg gelukkig wel te eten van lieve mensen in de buurt, maar ik kwam nooit bij ze binnen. Omdat ik er slechter uit ging zien, besloten de mensen van VKA (Vermiste Katten Alkmaar) mij te vangen en naar Stichting Zwerfdier te brengen. Ik was bij binnenkomst heel erg van slag en kreeg ook nog eens niesziekte. Gelukkig ben ik daar nu niet meer ziek van, maar het zal wel iets chronisch blijven.

Ik ben nog steeds erg schuw en niet benaderbaar en daarom mag ik in het grote adoptieverblijf wonen. Maar eens kijken of ik het hier naar mijn zin ga krijgen.

Update: Het gaat nu zo goed met mij dat ik op zoek ben naar een eigen huisje. Mijn wensen hierover zijn te lezen in de rubriek 'huisje gezocht'.

Adopteer mij

Tibby

Geslacht
Kater
Geboren
01-02-2016
Opname
05-02-2021
In adoptieplan
26-04-2021
Plaatsbaar
Ja
Tibby

Tibby

Tibby
<     Sparkle
Vonnie     >

Tibby adopteren

Wilt u Tibby adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Tibby in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82