Tippy heeft helaas problemen met haar lever en nieren

Mijn naam is Tippy en ik ben erg lief. Ik woonde bij een lieve mevrouw, maar helaas is zij overleden en daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Eerder had ik al last van mijn galblaas. Nu ben ik onlangs opnieuw onderzocht door de dierenarts en helaas blijken mijn lever en nieren ook niet goed te functioneren. Gelukkig voel ik mij nog goed en heb ik geen pijn. Maar er is wel besloten dat ik bij Zwerfdier blijf wonen. Ik ga nu nog niet naar het adoptieverblijf verhuizen; eerst maar eens afwachten hoe het verder gaat met mijn gezondheid en hoe ik reageer op de medicijnen die ik krijg.

Tippy

01-11-2006
15-08-2018
In adoptieplan
25-08-2018
Plaatsbaar
Tippy
<     Sophie
Winky     >

Tippy adopteren

Wilt u Tippy adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.