Ex-zwerver Tjebbe blijft in het adoptieverblijf wonen

Het is de bedoeling dat ik hier mijn geschiedenis vertel, maar eerlijk gezegd wil ik daar niet meer aan denken. Ik weet nog dat ik lange tijd een zwerversbestaan heb gehad en dat het opeens niet goed met mij ging. Mijn ene oog was beschadigd en ik had een grote wond aan mijn poot. Daarom ben ik gevangen en naar de dierenarts gebracht. Omdat ik mij heftig verzette tegen de narcose, zijn in eerste instantie alleen mijn wonden verzorgd. Daarna ging ik naar Zwerfdier om aan te sterken. Later is mijn gebit gesaneerd en mijn oog verwijderd. Inmiddels is ook vastgesteld dat ik chronisch nierfalen heb.

Ondanks het feit dat ik niet benaderbaar ben en mijn gezondheid niet zo goed is, mocht ik toch bij een hele lieve mevrouw in huis gaan wonen. Daar had ik een eigen kamer en heb ik een paar weken kunnen uitrusten. Maar toen de deur open stond, heb ik mijn kans gegrepen en ben hem gesmeerd. Een maand lang heb ik mij schuil gehouden, maar toen werd ik gezien en hebben ze mij weer gevangen en naar Zwerfdier gebracht. Omdat het risico te groot is dat ik weer ga zwerven blijf ik voorgoed in het adoptieverblijf wonen. Ik denk dat ik het hier wel leuk ga vinden.

Adopteer mij

Tjebbe

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2009
Opname
02-08-2019
In adoptieplan
05-08-2019
Plaatsbaar
Nee
Tjebbe
<     Sammy
Troy     >

Tjebbe adopteren

Wilt u Tjebbe adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.