Wanda blijft op zoek naar een huisje

Ik ben mooie Wanda en ik ben geboren in Spanje. Samen met huisgenoten Whisky en Whoopie ben ik als kitten naar Nederland gekomen. Wij hadden een fijn huisje, maar helaas is ons baasje overleden. En daarom wonen wij nu bij Stichting Zwerfdier.

Ik ben nog steeds erg schuw, al vind ik het wel fijn om heel voorzichtig geaaid te worden. Omdat ik graag buiten ben en er hier een grote tuin is, ga ik het misschien wel leuk vinden in het adoptieverblijf. Maar ik blijf wel op zoek naar een nieuw eigen huisje. Mijn wensen daarover zijn te lezen op de site in de rubriek ‘huisje gezocht’.

Adopteer mij

Wanda

07-06-2013
25-05-2021
In adoptieplan
08-08-2021
Plaatsbaar
Wanda

<     Vonnie
Weronika     >

Wanda adopteren

Wilt u Wanda adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.

Wanda in het echt zien?