Whoopie blijft op zoek naar een huisje

Ik ben mooie poes Whoopie en ik ben geboren in Spanje. Samen met mijn broertje Whisky en huisgenootje Wanda ben ik als kitten naar Nederland gekomen. Wij hadden een fijn huisje, maar helaas is ons baasje overleden. En daarom wonen wij nu bij Stichting Zwerfdier.

Ik ben nog steeds erg schuw, al vind ik het wel fijn om heel voorzichtig over mijn kopje geaaid te worden. Omdat ik graag buiten ben en er hier een grote tuin is, ga ik het misschien wel leuk vinden in het adoptieverblijf. Maar ik blijf wel op zoek naar een nieuw eigen huisje. Mijn wensen daarover zijn te lezen op de site in de rubriek ‘huisje gezocht’.

Adopteer mij

Whoopie

05-03-2013
11-05-2021
In adoptieplan
29-07-2021
Plaatsbaar
Whoopie

<     Whisky
Winky     >

Whoopie adopteren

Wilt u Whoopie adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.

Whoopie in het echt zien?