Whisky blijft op zoek naar een huisje

Ik ben kater Whisky en ik ben geboren in Spanje. Samen met mijn zusje Whoopie en huisgenootje Wanda ben ik als kitten naar Nederland gekomen. Wij hadden een fijn huisje, maar helaas is ons baasje overleden. En daarom wonen wij nu bij Stichting Zwerfdier.

Ik ben nog steeds erg schuw, al vind ik het wel fijn om heel voorzichtig over mijn kopje geaaid te worden. Ik zoek graag steun bij een andere kat. En daarom hoop ik het naar mijn zin te krijgen in het adoptieverblijf. Ook omdat ik graag buiten ben en er hier een grote tuin is. Ik blijf wel op zoek naar een nieuw eigen huisje. Samen met Wanda of met een andere soortgenoot. Mijn wensen daarover zijn te lezen op de site in de rubriek ‘huisje gezocht’.

Adopteer mij

Whisky

05-03-2013
11-05-2021
In adoptieplan
27-07-2021
Plaatsbaar
Whisky

<     Weronika
Whoopie     >

Whisky adopteren

Wilt u Whisky adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.

Whisky in het echt zien?