Zazoo is een verlegen jongen

Ik ben kater Zazoo. Voordat ik bij Stichting Zwerfdier kwam, woonde ik in Dierenasiel Oostzaan. Via een uitwisselingsprogramma (ja, ook bij ons katten komt dit voor) kwam ik bij Stichting Zwerfdier terecht.
Ik heb een mooie zwart-witte jas. Nou zijn er daar best wel veel van bij ons. Je herkent mij aan het halve zwarte baardje aan de rechterkant van mijn kop.

Ik voel mij in de grote tuin van Zwerfdier erg fijn. Naar mensen ben ik verlegen en héél terughoudend. Maar als ze van een afstandje tegen mij praten, geef ik gezellig antwoord. Dan klets ik de oren van je hoofd.
Nu mag ik op zoek naar een huisje voor altijd. Veel soortgenoten om mij heen vind ik leuk. Daarom moet ik ook naar een huisje waar één of meer soortgenoten wonen. Dat lijkt mij heel gezellig!
Lees mijn verhaal maar gauw bij Huisje gezocht.
Adopteer mij

Zazoo

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2020
Opname
20-01-2022
In adoptieplan
20-01-2022
Plaatsbaar
Ja
Zazoo

Zazoo

Zazoo
<     Weronika

Zazoo adopteren

Wilt u Zazoo adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.


Zazoo in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82