Uit angst spuug ik naar mensen

In het kader van een TNR–traject (vang, castreer, terugzetten op de vangplaats) ben ik gevangen in Middenmeer. Na mijn castratie heb ik kort in de opvang in Tuitjenhorn gezeten en daarna ben ik teruggebracht naar Middenmeer. Daar leefde ik met een groep katten en wij hadden meerdere voeradressen. Door een misverstand is een aantal van onze groep later opnieuw gevangen en ik dus ook. En toen zijn wij naar het asiel in Oostzaan gebracht.

Meerdere groepsgenoten vonden het daar leuk en zijn zo sociaal geworden dat ze naar een eigen huisje konden. Maar ik vind mensen eng en dan spuug ik naar ze. Ik ben wel sociaal naar mijn soortgenoten en ik vind spelen ook leuk.

Omdat er bij Zwerfdier een grote tuin bij het adoptieverblijf is en de mensen denken dat ik daar wel gelukkig van zal worden, is besloten dat ik naar Stichting Zwerfdier mocht verhuizen. In Oostzaan heb ik Donut ontmoet en ik ben blij dat hij ook naar Zwerfdier is verhuisd.


Adopteer mij

Zazoo

Geslacht
Kater
Geboren
01-03-2020
Opname
20-01-2022
In adoptieplan
20-01-2022
Plaatsbaar
Nee
Zazoo

Zazoo
<     Weronika

Zazoo adopteren

Wilt u Zazoo adopteren? Dat kost € 12,50 per maand. De minimale adoptietermijn is drie maanden, de eerste drie maanden worden daarom in één keer in rekening gebracht. Hieronder kunt u via iDeal betalen voor de eerste drie maanden. Over de verdere betalingsmogelijkheden ontvangt u een aparte brief met meer informatie.