Isis

Hoi hoi,

We wilden graag via deze weg een update sturen over Isis. Ze is nu iets langer dan een jaar bij ons en het gaat super goed!

Ze is super sociaal en aanhankelijk en komt veel om aandacht vragen. Dit doet ze inmiddels ook bij vreemden als die langskomen. Als er veel mensen op visite zijn, komt ze zelfs ook dan bij iedereen een aai halen. Voorheen vond ze dat super eng!

Wij hadden verwacht dat ze nooit echt een schootkat zou worden en toch altijd wel een beetje schuchter zou blijven.. wat hadden wij het mis! Ze is de koningin van ons huishouden en we willen nooit meer zonder haar. Ze is het allerliefst bij mensen in de buurt en ligt het liefst languit op schoot of dicht tegen je aan. Als we haar roepen komt ze op je af gerend!

Bedankt voor alles, wij zijn echt dolgelukkig!

Groetjes, Iwan, Lianne en Isis

Isis